Turín FC – Atalanta Bergamo 1:1

Atalanta hajtások Torino pont a végső húz 1: 1. Bevezetés Bár kijött jobb hazai bikák, aki bement a vezetést Falquého cél, de miután megváltoztatta oldalról a játék eltűnt. És mivel Atalanta vett, végül ő élvezte a jól megérdemelt klubok.

Mindkét csapat volt egy csomó. Mint hangsúlyozta, a meccs előtt a fiatal védő Mattia Caldara, ez volt a harc az Európa Kupa, mint az ambíció, hogy abban, hogy a két rivális. Ezért küldött mindkét edző a legjobb, amit nem állt rendelkezésre.

A hazai oldalon a Bulls játékos nem voltak olyan Ljajić, Falque, Belotti vagy Benassi, Hart és Moretti a Barreca. Atalanta elülső és erős egyéniség és támaszkodik elsősorban a jó hát. Hogy jött Spinazzola vagy Kurtić Grassi, sokat várnak is a kapus Berisha, aki Bergamo kapott alakú. Támadó duó elsősorban Gomez – Petagna.

Mi lenne, várható volt, az jobb a találati lépett a hazai Bulls. Azok az utóbbi időben nem sportfogadas Bet365 sikerült teljesen a kedvére, amely meg akarta kijavítani Iago Falque. Az első reggel, de kijött ízlése szerint. Versenyez a spanyol kolléga akart Adem Ljajić, akinek másnap reggel, de végül ugyanúgy. Atalanta volt a mérkőzés elején meglepően laza és hamarosan engesztelést érte.

Tizenöt perc elteltével volt a labda a távon van egy fiatal bek Antonio Barreca, aki futott a mész és szolgált fel nagy pass Iago Falquého. Az egykori Barcelona játékos, Genova és a Juventus élén éppen egy háztartásban vezetett!

Sérülése, aztán el kellett hagynia Joel Obi, aki váltotta a fiatal középpályás Daniele Baseli. Egy másik szinte őrületbe válhat Antonio Barreca, annak érdekében, hogy a kapufáról öngól! Majd kétszer kellett varázsolni Joe Hart, aki kezdetben ijeszteni vendég és kényszerítette, hogy beavatkozzon a gólvonalon, míg egy perccel később azt igyekezett lövés Alejandro Gómez.

Atalanta növeléséhez szükséges a tempót, és a biztonsági nem volt olyan veszélyes, ezért az edző Gasperini fel Franck Kessiého helyen Alberta Grassi. A OROBICA kezdett mérges. Jasmin Kurtić első lőttek rá élén bek Conti. Kessiého lövés nem volt pontos, de egy perccel később, amikor együtt Gomez közel tolta Petagna. De habozott sokáig.

A hangulat a fiatal csatár fix tíz perccel később, amikor talált egy jó felvételt Petagna Kurtiće és nyugodt hiányzott. Annak ellenére, hogy sok volt a komplexitás, de annak ellenére, hogy a védő végül sikerült azt a kapus Hart – bonusz-online.com.

Atalanta lovagolt egy pillanat, és még mindig megy előre. Elég volt, bár Jasmin Kurtić nagy esélyt, hogy éget, és a felvétel után a mérkőzés megégett máshol, mint a kapu fölé! Ugyanaz a játékos van tizenöt perccel a vége előtt a játék még szebb passzolt a doboz Alejandro Gomez, de lövése csak a jól megépített kapus Hart!