Klubi pankit eivät on tehty merkittäviä muutoksia

Klubi pankit eivät on tapahtunut merkittäviä muutoksia verrattuna arc viime kaudella. Kurban Berdyev, tietenkin, jatkuu koulutuksen prosessi joukkue, mutta valmennus penkki tänä syksynä näemme hänet – Kurban Bekievich otti virkaan Varapuheenjohtaja “Rostov”. Dimitri Kirichenko, vt. päävalmentaja elokuussa, ei ole valmennus lisenssin PRO ja siksi virallinen päävalmentaja Rostov viime viikolla on yksi avustajien Barcelonan Ivan danielyants.

Joukkue kärsi myös tappioita, klubi jätti puolustajat, Bastos, Novoseltsev, Margasov ja Rothenberg. Jos kahden äärimmäisen puolustajat Berdyev ja yrityksen tasolla, koska edistystä Terentyev ja muut, keskellä puolustus “Rostov” on suuria ongelmia. Micah Mawla ja Papa Gueye, joiden kanssa sopimukset allekirjoitettiin viimeinen päivä kesällä siirto-ikkuna, ehkä, yksilölliset ominaisuudet ja ole huonompi Bastos ja Novoseltseva, mutta ne eivät ole täysin rakennettu järjestelmä Barcelona, jossa jokainen pelaaja yksityiskohtaisesti ja tietää niiden merkitys. Toinen ongelma on “kasvu” voi olla esteellinen Fedor Kudryashov, kuka on miss ensimmäisellä kierroksella ryhmän turnauksen.

Keskellä kentän ja hyökkäyksen tilanne ei ole muuttunut. Vielä tavoitteita ja auttaa “Rostov” vastaus Noboa, Azmoun ja Käärme. Tasolla venäjän mestaruuden ja Mestarien Liigan, he onnistuivat todistamaan arvoinen, se tekee sen ryhmän kanssa Mestarien Saksassa ja Hollannissa ja myös finalisti viime piirtää League of Champions?

Debyytti “Rostov” ja toinen yritys CSKA. Mitä sinun on tiedettävä, ennen Mestarien Liigan?Kuva: Viralliset sivut seurat

Mestari Venäjän piirtää kylvetään ensimmäinen kori, mutta tämä ei ole auttanut armeijan joukkue pelata vastaan todella heikko joukkue. Ryhmä CSKA Bayer, Tottenham ja Monaco näyttää olevan yksi kaikkein tasa-Mestarien Liigan, jossa lähes jokainen joukkue voi ottaa ensimmäinen paikka ja lähellä turnauksen taulukko.

Alussa kauden Leonid Slutsky on yrittää ymmärtää, miten rakentaa peli ilman Ahmed Musa, joka liittyi Leicester. Mussemeyer, jonka Lacina Traore, kun vain etsii itseään kentällä, ja kaksinkertainen hänen ensimmäinen peli “Arena CSKA” ei saa johtaa harhaan: Norsunluurannikon on vielä kaukana parhaasta. Paine vastustajan puolustajille, kuten Moussa Traore ei voi objektiivisista syistä – suuri kuormitus vuonna tämä osa perustuu Roman Eremenko.

Venäjän Finn, yhdessä Mario Fernandes ja Igor Akinfeev on heidän paras pelaaja kauden alussa. Ennen ottelun “Terek” mikään pisteytys hyökkäys armeija ei läpäissyt ilman osallistumista CSKA Moskova, Akinfeev muutaman ensimmäisen kierrosta vähintään kolme ottelua tehnyt säästää, että saa joukkue saavuttaa haluttu tulos, ja uudet Venäläiset usein uurteinen oikea kulmakarvat.

Aloittaa uuden Mestarien Liigan CSKA sopiva samoja ongelmia, että mukana armeijan viimeiset kolme vuotta. Ensimmäinen paikka, estää Moskovalaisten ottaa vähintään kolmannen sijan sen ryhmä, ehkä pieni leike tärkeimpiä pelaajia. Keski-puolustajien yli vuoden, ei nuorempi, Wernbloom, Fernandez, Eremenko ja Dzagoev on tietty fyysinen raja. On todennäköistä, että TSSKA on jälleen neljäs ryhmä: helppoja pelejä nähtäväksi, ja torjua vahva “Bayer” ja “Monaco” (puhumattakaan Tottenham) voi yksinkertaisesti ole tarpeeksi voimia.

Likimääräinen koostumus: Akinfeev – Fernandez, Ignashevich, V. Berezutski, Schennikov – Wernbloom, Dzagoev, Tosic, Eremenko, Golovin – Traore.

Mainonta: sivun ja yhtiö – Tarkistus ja Bonus ja viimeisellä sivulla sponsoriltamme – arvostelu Expekt