Exemplu de meniu Engleză dieta

În nici un caz nu pot fi folosite următoarele produse:

zahăr și dulciuri;versiunea în limba Engleză dieta meniu de pe 21
produse de patiserie și paste în engleză dieta pentru fiecare zi lipsesc;
marinate, murături și afumat excluse;
în meniul de la 21 de zile de limba engleză dieta ar trebui să excludă fast-food, produse semi-finite și alte alimente cu adaos de ingrediente chimice;
băuturi dulci cu gaz.

Exemplu de meniu Engleză dieta

După cum sa menționat deja, începe dieta cu manipulare a zilei, timp în care se poate satura corpul cu doar 2 felii integrala de pâine, bea 1 cană de roșii, suc de roșii și un număr nelimitat de lapte degresat.

Pentru cei cu stomacul slab tolera lapte, puteți înlocui iaurt. Apa se poate consuma în cantități nelimitate. Meniul de a doua zi se repetă meniul de primul, iar al treilea este . Alimentația în engleză dieta astfel:

la micul dejun o cana de ceai cu lapte și o pâine, care poate fi ușor se unge cu miere sau se pune o bucata de branza;versiunea în limba Engleză dieta meniu
la prânz se fierbe o porție de pește sau carne de vită. Se coace în cuptor o mică bucată de carne de vită, care poate fi consumat cu 2 linguri de fasole verde;
brânză de vaci gratin;
la cină, se fierbe 2 oua si se taie salata de legume.

Meniu 4 – legume ziua de limba engleză dieta:

la micul dejun suc de mere și o pereche de portocale;
la prânz pentru a găti tocană de legume și supa de legume. Toate acestea pot fi consumate cu o felie de de pâine;
gustare de după-amiază este format din orice fructe si legume crude;
la cină, se fierbe o pereche de cartofi și de a găti salata de legume, au completat-l ulei de floarea soarelui si suc de lamaie. Ceai cu miere.

În ultimele două zile, în viitor, ar trebui să fie alternate sau se repetă la fiecare 2 zile. Desigur, un astfel de meniu rezista nu oricui, dar de furat nu se recomandă, prin urmare, mai bine un pic sa de a “consolida” produse lactate cereale dimineața sau fulgi de cereale.

La o ceașcă de ceai și permită un sandwich cu branza, mai bea iaurt, sau iaurt. Ieși din sistemul de alimentare ar trebui să treptat, treptat, prin introducerea în dieta dumneavoastră obișnuiți produse alimentare. Dar principii de alimentație sănătoasă trebuie să rămânem și mai departe, și chiar este de dorit de a crește activitatea fizică. Mult noroc!

See more: fogyókúrás gyógyszerek fogyokurasporok.com and a page for Romanians www.scadereingreutate.com